Van de straat af

Van de straat af is het eerste project binnen ons uitzendbureau GROW. Binnen dit project willen wij ervoor zorgen dat jongeren die het op dit moment even niet redden op school, om wat voor reden dan ook, aan het werk kunnen komen.

Wij vinden persoonlijk en direct contact erg belangrijk. Wij staan er niet voor om alles via andere instanties te laten lopen met het resultaat dat er niet genoeg aandacht gaat naar de werknemers. Daarom voeren wij zelf de persoonlijke begeleiding uit. We zorgen ervoor dat er niet langs elkaar heen wordt gewerkt omdat wij alles zelf doen. 

Wij zullen als uitzendbureau samen met de jongeren een traject in gaan. De werknemers krijgen hun contactpersoon waar ze altijd bij terecht kunnen. De contactpersoon zal ze helpen met het opstellen van een cv en sollicitatiebrief en zal samen met de werknemer kijken met ze naar de best passende werkplek voor hem of haar. De contactpersoon heeft met de jongeren dagelijks contact. We zullen ze motivatie, structuur en discipline bijbrengen, zodat ze uiteindelijk misschien weer aan een opleiding kunnen beginnen of kunnen doorgroeien in hun werk.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Nederland een kans krijgt en dat iedereen kan groeien op zijn of haar eigen manier. Daarom starten wij dit project.

Wil u meer informatie over dit project? Stuur ons dan een mail!

Email

info@growuitzendbureau.nl

Bel ons

06 22 31 37 72